11 Maj

Vabljeni na BIM Forum 2018

CGS Labs d.o.o. v sodelovanju s SIBIM – Slovenskim združenjem za informacijsko modeliranje v gradbeništvu vabi na tradicionalno srečanje BIM Forum 2018, ki se bo odvijalo 7. junija 2018 v Grand Hotelu Toplice (Cesta svobode 12) na Bledu. 

Gre za edinstveni dogodek v Sloveniji, ki služi izmenjavi informacij o BIM tehnologijah in pristopih med predstavniki državne uprave in gospodarstva. V preteklega pol leta je bil po naročilu MGRT s strani SIBIM izdelan “Akcijski načrt za uvedbo digitalizacije na področju grajenega okolja v Republiki Sloveniji”. Z njegovo vsebino nas bodo seznanili njegovi naročniki in pripravljalci.

Gost dogodka bo Richard Kelly, predstavnik organizacije Building Smart International (BSI), ki bo podrobneje predstavil dogajanje na področju uvajanja BIM-a v svetu ter cilje in aktivnosti organizacije BSI.

Prijava na dogodek je mogoča preko spleta, telefona na 01 235 06 00 ali e-maila info.si@cgs-labs.com. Število udeležencev je omejeno.

Kotizacija znaša 197 EUR brez DDV in vključuje konferenčne materiale, pogostitev v odmorih in kosilo v Grand Hotelu Toplice.

Več o dogodku tukaj.