01 Sep

Za nami drugi partnerski sestanek

V četrtek, 31. avgusta,  je na sedežu KRONOTERM-a, vodilnega partnerja KOC SOTRAG, potekal drugi partnerski sestanek.

Na sestanku je Marjan Velej iz projektne pisarne predstavil kazalnike doseganja ciljev projekta ter prioritete in usmeritve za obdobje do konca letošnjega leta.

Sledila je predstavitev izvajalcev in programov usposabljanj za področja celovita šola trženja, trženje za netržnike (Mateja Milost); vitko in agilno podjetje (Blaž Kos); razvoj strategije lastne blagovne znamke v trajnostnem gradbeništvu po metodi Brend Trust (Metka Hrovat); celovit model mentorstva v podjetjih, ki daje uspehe (Karin Elena Sanchez); ter celostni pogled na pametna mesta in skupnosti, primeri petih evropskih prestolnic (Nejc Kugler).

Nato so se predstavili naslednji zunanji izvajalci: Tatjana Kadunc na temo Uspešna poslovna komunikacija za različne ciljne skupine, Franc Gider na teme Povečanje osebne učinkovitosti, Uvajanje in upravljanje s spremembami, Brez stresa je delo lažje. Gospa Metka Feher Pal je predstavila dve ločeni usposabljanji Zaključevanje prodajnih pogajanj in Vodja, ki mu sledijo – učinkovit način vodenja za danes in jutri. Zadnja v vrsti sta se predstavila Alenka Planinc Rozman in Domen Rozman, in sicer s programom Team up, do vrhunskih uspehov z odličnim timskim delom.

V zadnjem delu sestanka je Alenka Planinc Rozman predstavila še potek načrtovanih poslovnih zajtrkov v KOC SOTRAG s predstavitvijo primera dobre prakse, ki jih je dalo večletno sodelovanja na poslovnih zajtrkih v okviru BNI – največje organizacije na svetu za poslovno in podjetniško mreženje.